neděle, ledna 14, 2007

Dalsi z nudnych dnu a Obsluhoval jsem anglickeho krale

Krasny dobry vecer moji mili pratele, je nedele a ja Vas opet vitam na strankach meho blogu. Zacneme kratickou rekapitulaci uplynuleho tydne. Vzhledem k tomu, ze zitra pisi pismenou zapoctovou praci z Rimskeho prava, nemohl byt tento tyden az tak vyskoskolsky odpocinkovi. Nicmene pote, co jsem v stredu myslel, ze umiram, jsem se opet zacal flakat. No snad se to zitra nejak povede. Patek jsem stravil v obeti me pritelkyne na Menzelove prasarne Obsluhoval jsem anglickeho krale od nejakeho Hrabala, coz musel byt asi taky pekny dobytek. Nicmene, s ohledem na to, ze me filmy s nahymi mladymi slecnami rozhodne nepoburuji, ba je snad i aktivne vyhledavam, hodnotim tuto dimenzi tohoto filmu velmi kladne. Ano, Menzel(nebo jak se pise) ma i pres svuj pokrocili vek stale vkus. Inu i ta jeho kocicka, co jsem videl v Rytmu zivota neni vubec spatna. Kdo film videl, jiste mi da za pravdu, ze behem filmu je tezke neuhlidat prirozenou sekreci slin vytvarejici se v zavislosti na stridani zaberu s peknymi slecnami a zranici. Pokud jde o zabery, kde je jidlo a slecny dohromady, nastava neskrotny zaludecni orgasmus. Abych to zkratil, po skonceni jsem dostal obrovskou chut na nejakou lahudku. Zavital jsem tedy do Pocernic(pochopitelne, ze ne do te strasne putiky plne buranu Tratoria)ale do te sympaticke male restauracicky vedle...mely obsazeno. No po dalsim neuspesnem pokusu v Ujezde jsem se dostal do Kolodej. Moje chut se vysplhala do neskrotnych rozmeru a ja musel svou zavislost zkrotit Biftekem s peprovou omackou, pripravenou na medium s trochu zelene Rukoly. . . .ano, citil jsem svuj vitezny jidelni chtic jak plesa, kdyz jsem zakrojil nuz doprostred masa a z nej zacala pomalym proudem vytekat hovezi krev .....hmmmm opet se mi zbihaji sliny.


No aby toho nebylo malo, dnesni den, kdyz jsem oslavovali otcovi narozeniny, na slavnostni tabuly se jako predkrm objevily lahodni sneci po Burgundsku. Pratele, ten neopakovatelny pocit, kdy vezmete ulitu do klesti a na prilozenou bagetku vylijete rozpecene bylinkove maslo a nasledne vidlickou vyjmete do mekka upeceneho sneka africkeho velkeho, nasajete rajskou vuni bylinek a pomalym pohybem ho vlozite do nadrzenych ust je k nepopsani. To se musi prozit. Velejmne maso, pripodobnil bych ho k telecimu, se zacne rozplyvat na blazenem jazyku a cele telo proziva neopakovatelny euforicky pocit blazenosti. . . . doporucuji




Pro ilustraci prikladam obrazek bezne porce sneku po burgundsku.