pátek, března 16, 2007

>>!! M I M O Ř Á D N É V Y J Á D Ř E N Í !!<<

Vzhledem k povaze tohoto příspěvku je vyjádření psáno s diakritikou.
_____________________________________
Ač nerad bohužel musím souvislý tok myšlenek na mém blogu přerušit zcela mimořádným vyjádřením.
______________________
Po shlédnutí aktualizace na konkurečním blogu Válec Hálec Ovečka (http://valec.blog.cz) jsem nucen vydat následující prohlášení:
Autor "MŮJ EXOTICKÝ BLOGu"se důrazně ohrazuje vůči tvrzení na výše uvedených stránkách. Hodnocení obou studentů bylo provedeno jako následek souvislých, iracionálních, pseudosofidtikovaných a především debilních myšlenek, kterými jsem byl zásobován po čas delší než krátký.
Čtenář zmiňovaného blogu není schopen adekvátně posoudit publikované hodnocení, které vycházelo z aktuálních podmínek a především pak z několikadenního pozorování obou objektů. Abych se nedopustil nepravdivých komentářů, deklaruji, že objekt z filosofické fakulty se jen snažil zlehčit dannou situaci, a proto bych první část teze nyní již vypustil.
Větší problém nastává u objektu z fakulty právnické. Tento se již po velmi dlouhou dobu snaží dehonestovat mou mysl svými fanatickými větnými konstrukcemi a především pak stálým odkazováním na předměty spadající pod vliv některých církví a sekt(např. energie ze Slunce a procházek).
Ohrazuji se proti tvrzení, že jsem primitiv a primitiv zůstanu. Dlohou dobu jsem nechal řeči tohoto typu bez kometáře, ale posuďte sami: Ondřej Hála káže vodu a pije víno. Má neustále narážky na mé sexuální zájmy s tím, že jsem neprozřel a přátelství je více než láska atp. Následně je schopen na svůj blog napsat něco o 4kilogramových ňadrech olomoucké slečny, které JIŽ PROZŘEN nazývá kozitou...udělejte si obrázek sami. Korunu nasazuje větou o nutnosti navštívit Olomouc...kvůli ňadrům pochopitelně.
Dále bych se ještě zmínil o jeho primitivismu: O. raději bude ročně přicházet nejméně o 2500, jen aby si náhodou někdo jiný(z jeho přátel!) nevydělal ubohých 200Kč. Tady bych ale spíše viděl prvek ješitnosti: O. prostě není schopen přenést přes srdce, že někdo jiný je v některé oblasti lepší než on sám. A co je možná ještě horší je myšlenka: On na to přišel a já ne... Tuto svoji sebestřednost pak zakrývá agresivitou a urážkami.
Na závěr bych jen připomněl další z jeho vlastností: "Kam vítr, tam plášť".
Zamyslete se nad tím, zamyslete se nad ním.


Žádné komentáře: